titel

Groenvoorzieners

Zorg voor buitenruimten waar mensen wonen, werken, studeren en recreëren staat centraal bij Inhetgroen. De hovenierskwaliteiten van Inhetgroen zijn dan ook uitstekend inzetbaar in de groenvoorziening. Met name gemeenten (waaronder Zutphen, Bronckhorst en Doetinchem) maken al sinds jaar en dag gebruik van de diensten die Inhetgroen levert. Dankzij het juiste materieel, een optimale omvang van het personeelsbestand en - belangrijker nog - een zeer verantwoordelijkheidsbewuste, innovatieve en flexibele instelling is Inhetgroen de aangewezen partij voor onderhoud en aanleg in de Groenvoorziening.


Specialisatie
Inhetgroen levert maatwerk als het gaat om het onderhoud van de gehele buitenruimte. Daarbij zijn vorm en functie wat Inhetgroen betreft optimaal in balans, zowel in het advies- en ontwerpstadium als tijdens de uitvoering van het werk. Door de integrale aanpak 'van maaiwerk tot straatwerk' en van 'plantsoen tot speelplaats' is Inhetgroen in staat meerdere doelgroepen van dienst te zijn, waaronder bijvoorbeeld ook (sport)verenigingen. Zo heeft Inhetgroen zich tevens gespecialiseerd in het groenbeheer van begraafplaatsen.

 

Wat betekent Maatschappelijk Verantwoord ondernemen voor Inhetgroen?
Maatschappelijk verantwoord ondernemen heeft niet alleen betrekking op een correcte omgang met de natuur en het milieu. Ook het bieden en behouden van passende werkgelegenheid, het bieden van voldoende ontplooiingskansen en het geven van verantwoordelijkheid in alle lagen van het personeelsbestand zijn voor Inhetgroen belangrijke beleidspunten. Dit geldt overigens ook voor het beiden van werkgelegenheid aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, uiteraard onder zorgvuldige begeleiding. Dit alles tezamen leidt tot een klantgerichte, meedenkende en pro-actieve houding. Inhetgroen voert mede hierdoor kwalitatief hoogwaardige onderhoudsactiviteiten uit tegen concurrerende marktconforme prijzen.