titel

Groenvoorziening verenigingen

Inhetgroen werkt sinds het einde van 2012 intensief samen met Hofmijer Civiel- en Cultuurtechniek. Door deze bundeling van kennis en ervaring in het onderhouden en aanleggen van sportvelden en omliggend groen, is Inhetgroen in staat om u een totaalpakket aan te bieden. U heeft voortaan alles onder één dak en bent daarbij verzekerd van de beste service en kwaliteit voor een scherpe prijs! De totaaloplossing voor uw vereniging, met één aanspreekpunt voor alle werkzaamheden!

Specialistische kennis
Hofmeijer Civiel- en Cultuurtechniek heeft ruime ervaring in groot onderhoud en aanleg van sportvelden. Met een groot scala specialistische machines, bediend door vaktechnische medewerkers. Dit resulteert in een hoogstaand niveau, zonder daarbij duurzaamheid en milieu uit het oog te verliezen. Inhetgroen is een bedrijf met vakmensen. Kennis van vakmanschap staat garant voor een professionele en persoonlijke aanpak. Een team van enthousiaste medewerkers staat voor u klaar om uw sportvelden en groenvoorzieningen tot een visitekaartje te maken. Zowel wat betreft onderhoud als advies.

Verzekerd van kwaliteit tegen een concurrerende prijs
Zowel Inhetgroen als Hofmeijer voldoet aan de strengste kwaliteits- en veiligheidseisen. Om u hiervan te verzekeren, zijn beide bedrijven volgens diverse systemen gecertificeerd en aangesloten bij verschillende brancheverenigingen. Daarnaast werkt Inhetgroen aan verantwoord ondernemen, in samenwerking met SW-instanties (Sociale Werkvoorziening).  De door hun uitgeleende krachten worden onder supervisie ingeschakeld voor allerhande werkzaamheden. Dit beoogt niet alleen een maatschappelijk doel, maar resulteert ook nog eens in een concurrerend tarief. Verantwoord en voordelig dus! Indien u dit wenst maakt uw adviseur van Inhetgroen met alle plezier een plan van aanpak met een concurrerende begroting voor uw vereniging.

Bel gerust voor een vrijblijvende afspraak: 0575 44 10 48