titel

De bedrijfstuin

Groen ondernemen is zeer actueel. Veel van uw klanten waarderen deze maatschappelijk verantwoorde wijze van zakendoen en zullen zich thuisvoelen bij een zakenpartner die dit ook uitstraalt. Daarnaast is het niet meer dan logisch, dan dat uw personeel beter preseert in een groene en gezonde omgeving. Inhetgroen heeft zich gespecialiseerd in het aanleggen van bedrijfstuinen. Dat hier meer bij komt kijken dan het eenvoudig aanleggen van een paar plantsoenen moge duidelijk zijn. Als goed en professioneel hovenier heeft Inhetgroen bij het tot stand brengen van een sterk ontwerp van een bedrijfstuin te maken met zowel vorm als functie. Zo is het zeer goed denkbaar dat u binnen al dat groen ook voldoende parkeerruimte wilt creëren. U biedt uw klanten een groen welkom door hen reeds een goed gevoel te geven over uw bedrijf, nog voordat zij een stap over de drempel hebben gezet. Dat is uw groene visitekaartje, mogelijk gemaakt mede dankzij Inhetgroen. 

Wilt u meer weten over een groen welkom voor uw klanten? Bel dan met Inhetgroen voor een vrijblijvende kennismaking: 0575 44 10 48.

Inhetgroen beschikt over alle nodige keurmerken en certificaten om voor u op verantwoorde wijze een fraaie bedrijfstuin aan te kunnen leggen. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen en zo mogelijk zelfs met uw huisstijl. Kleurgebruik, vorm, enzovoort kan hierop prima worden afgestemd. Daarnaast is de bouwwijze van uw bedrijfspand en de omliggende omgeving van belang om tot een goed advies te kunnen komen. Uw bedrijfshovenier van Inhetgroen stelt daarom tijdens een kennismakingsgesprek de juiste vragen, zorgt vervolgens voor een ontwerp, werkt dit ontwerp uit tot een complete aanleg en kan vervolgens in samenspraak met uw organisatie zorgen voor periodiek onderhoudt. Dankzij deze werkwijze manier kan Inhetgroen u garanderen dat u tot in lengte van jaren een verantwoorde Groene indruk maakt op iedereen die bij uw bedrijf betrokken is.

Een bedrijfstuin voor ieder budget?
Inhetgroen stelt zich tot doel om uit ieder budget het maximaal haalbare te halen voor haar klanten. Heeft u specifieke kleinere wensen, zoals uitsluitend het vergroenen van uw entree, een patio of een plantsoen? Vraag gerust naar de mogelijkheden van onze vereenvoudigde, budgetgerichte dienstverlening.