titel

Boomverzorgers

Inhetgroen kan de boom in!
Inhetgroen kan niet alleen de boom in, maar mag dat officieel ook. Als hovenier met in eigen huis gecertificeerde European TreeTechnicians, European TreeWorkers en Boomveiligheidscontroleurs beschikt Inhetgroen over specialistische vakmensen met ruime ervaring en altijd actuele kennis. De boomverzorgers van Inhetgroen werken met professioneel materieel én hebben bovendien een enorme passie voor het vak. Veiligheid en de beheersing van processen is verzekerd: inhetgroen is onder meer gecertificeerd volgens het kwaliteitskeurmerk Groenkeur Boomverzorging,VCA**, ISO9001. Tevens zijn al onze boomverzorgers zijn in het bezit van een VCA-certificaat en een hoogwerkercertificaat.

 

Voorkom aansprakelijkheid bij schade
Het klinkt cru, maar uw bomen zijn úw verantwoordelijkheid. Juridisch gezien kunt u als eigenaar zonder meer aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade voortvloeiend uit bijvoorbeeld afbrekende takken of omgewaaide bomen. De in dit kader opgestelde wettelijke zorgplicht maakt zorgvuldig bomenbeheer geen overbodige luxe. Inhetgroen neemt u de zorg voor verantwoord beheer en onderhoud van uw bomen graag uit handen. Bomen zijn daarnaast belangrijke sfeermakers en luchtzuiveraars. Alleen daarom al verdienen ze een goede verzorging. Inhetgroen regelt dit dus, met oog voor veilligheid, kwaliteit en rekeninghoudend met het belang van een gezonde natuur. Inhetgroen beschikt zelf over een 22 meter hoge hoogwerker, compleet met een tractor en dieplader waarmee de aan- en afvoer ervan verzorgd wordt.

 

 

Onderzoek en advies
U kunt Inhetgroen inschakelen voor alle werkzaamheden die tot een veilig bomenbestand leiden: van advies tot en met uitvoering. Bijvoorbeeld onderzoek en advies over boomveiligheid, boombescherming, groeiplaats en bomen-effect-analyses (BEA).
Wij kunnen uw bomen monitoren op onder meer de massariaziekte, de kastanjebloedingsziekte en de eikenprocessierups. Ook voor de bestrijding van de eikenprocessierups bent u bij ons aan het goede adres. Bel Inhetgroen vandaag nog voor een vrijblijvende kennismaking: 0575 44 10 48.

 

snoeien door middel van klimtechnieken.

Wat doet Inhetgroen qua boomverzorging?

  • snoeien (zowel klimmend als met de hoogwerker)
  • kappen
  • stobben rooien
  • plantgatverbetering
  • groeiplaatsverbering
  • (ver)planten
  • boombescherming (bijv. op bouwlocaties)
  • boomtechnisch advies
  • VTA controle (boomveiligheidscontrole)